VJEN SË SHPEJTI

Pasioni dhe dëshira për të qenë sa më afër me traditën korcare dhe shtysa për të sjellë një copëz të qytetit të serenatave këtu në tiranë, solli idenë e hapjes të një restoranti. E pikërisht të quhej Bar restorant Serenata Korçare ku çdo korçar t`a ndjeNte veten sadopak si në korcën e rrugicave të kalldrëmta, të kishte traditën e kuzhinës të gërshetuar bukur e me pasion dhe ku ndihej ëmbël melodia e serenatës korçare. Pa lënë mënjanë shijen dhe traditën e hershme të birrës korça, e cila nuk mungon asnjëherë në tavolinat e këtij restoranti. Në restorantin Serenata Korçare ju do keni mundësi të provoni shijen unike të lakrorëve në saç, traditë e ruajtur me fanatizëm nga gjyshet dhe sjellë me po aq fanatizëm në metropolin e Shqipërisë.
00

ditë


00

orë


00

minuta


00

sekonda