FESTA & ORGANIZIME

Festojmë së bashku eventin tuaj


Restorant Serenata Korçare vë në dispozicion dy salla, menu të përzegjur me gatime të shijshme që ju mund të organizoni festat tuaja familjare, ditëlindje, dasma dhe gëzime të tjera.