Jeni të mirëpritur të na kontaktoni në:

Restorant Serenata Koçare, për t`ju ofruar një shërbim sa më cilësor dhe me standarte, ju ve në dispozicioni numrat e mëposhtëm të kontaktit:

Për ankesa: 06920940932

Për rezervime: 0684045217

Sherbimi katering ( Delivery): 0684045090