Një drekë apo darkë nën shijen e traditës korçare

Bar Restorant Serenata Korçare ofron një menu plot shije dhe një larmi zgjedhjesh për të kaluar një drekë apo darkë me miqtë dhe njerëzit më të dashurMund të na kontaktoni edhe në

+355 68 404 5217


Ne ndodhemi në

Rrugën Muhamet Gjollesha, Tiranë, Shqipëri 1000

Ju faleminderit që zgjodhët Bar Restorant Serenata Korçare